Podul Înalt 18, MD-2023
Luni-Sâmbăta 08:00 - 18:00
Podul Înalt 18, MD-2023
Luni-Sâmbăta 08:00 - 18:00
Serviciile Noastre
Specialiști Responsabili și Profesioniști

Echipa ElectroIntel Sistem este formată din specialiști cu experiență, persoane ce se dedică în totalmente proiectelor, implementând cele mai optime și eficiente soluții.

Contactați-ne acum
+37360110309
Suntem disponibili 24/7, 365 zile în an.
Serviciile Oferite

Întocmirea pachetului de documente pentru furnizor(Premier Energy/RED Nord) și efectuarea lucrărilor de racordare la rețea.

Efectuarea lucrărilor de montaj electric de orice complexitate, calitativ și în corespundere cu Normele de Amenajare a Instalațiilor Electrice, securitatea antiincendiară etc.

Diagnostica rețelelor electrice existente(starea tehnică și corespundere a acesteia conform normelor și standardelor în vigoarea), precum și consultanța în soluționarea abaterilor și alegerea echipamentelor.

Proiectarea rețelelor electrice, atât a celor interioare, cât și a celor exterioare, inclusiv și a posturilor de transformare.

Asamblarea tablourilor în strictă conformitate, atât cu sarcina maximă admisibilă și curentul de scurtcircuit calculat, cât și cu gradul de risc de electrocutare.

Verificări primare și periodice a rezistenței izolației, conturului faza-nul, continuitatea conductorului de protecție, etc.

Verificarea periodică a tuturor parametrilor unui post de transformare și înlăturarea rapidă a situațiilor de avarie.

Proiectarea, instalarea și verificarea prizelor de pământ.

Implementarea celor mai moderne tehnologii ale ”Casei Inteligente (Smart House)” pentru organizarea locuinței conform celor mai noi standarde.