Podul Înalt 18, MD-2023
Luni-Sâmbăta 08:00 - 18:00
Podul Înalt 18, MD-2023
Luni-Sâmbăta 08:00 - 18:00
Întrebarea ta. Raspunsul nostru
Întrebări adresate frecvent
Aici vei găsi întrebările care sunt adresate frecvent în domeniul serviciilor electrice și raspunsurile la aceste întrebări.
Ce este un aviz de racordare și cum îl obțin?
Conform ”REgulamentului privind racordarea la rețelele electrice și prestarea serviciilor de transport și de distribuție a energiei electrice” din 31.05.2019, secțiunea 2, avizul de racordare este - aviz scris, care se emite de către operatorul de sistem la cererea unei persoane fizice sau juridice, în care se indică condițiile tehnico-economice de racordare la rețeaua electrică a instalației de utilizare sau a centralei electrice, cît și condișiile de utilizare a rețelei electrice după punerea sub tensiune a instalației de utilizare sau a centralei electrice respective. Pentru a obține Avizul de Racordare (AR) este nevoie să depui o cerere la furnizor(Premier Energy/RED Nord).
Cine poate îndeplini lucrările conform avizului de racordare?
Lucările conform avizului de racordare pot fi executate strict de un electrician autorizat cu întocmirea documentelor aferente.
Ce trebuie să conțină un pachet de documente solicitat de furnizor?
Pachetul de documente solicitat de furnizor trebuie să conțină: declarația electricianului, schema monofilară, după caz procesele verbale de laborator, proiect coordonat cu instituțiile responsabile, și alte documente în cazuri particulare.
Trimiteți întrebările Dvs aici
Adresați întrebarea
Eroare: Datele nu au fost trimise.
Datele au fost trimise cu success.
Toate lucrările electrice trebuie să fie realizare de un electrician calificat.